CzaarnyMateusz 0 Share Posted Wednesday at 05:19 PM Twój nick: MATEUSZ. Nick oskarżonego: SmurfikCSL 🙂 Dowody (Demko/ssy): brak Opis sytuacji: Witam taka sytuacja dzisiaj wszedlem na serwer pierwszy raz o godzinie kolo 12 rano pograłem chwile zdążyłem zdobyć AŻ 7 fragów zanim dostałem od admina który nie potrafi odrozróżnić gracza który używa słuchawek od chita prawdopodnie . Wrzuciłem ss'y dostałem unbana, po czym wchodzę na serwer napisałem grzecznie na u@Hello żeby się przywitać , po czym dostałem BEZOSTRZEZENIA BANA na 30 minut PKT 6 regulaminu , wypadało by raczej NOWEGO gracza (poinformowac zeby sie zapoznał z regulaminem serwera) ze na u@ tylko czity się zgłasza nie widze problemu by mi napisał raz , a nie od razu banowac albo przynajmniej kicknac . Nie pozdrawiam SmurfikCSL 🙂 chujowy admin moje zdanie . Otrzymujesz warna za obrazę admina //Michalo Link to post Share on other sites
 CzaarnyMateusz 0 Author Share Posted Wednesday at 05:22 PM 1 godzinę temu, CzaarnyMateusz napisał: Twój nick: MATEUSZ. Nick oskarżonego: SmurfikCSL 🙂 Dowody (Demko/ssy): brak Opis sytuacji: Witam taka sytuacja dzisiaj wszedlem na serwer pierwszy raz o godzinie kolo 12 rano pograłem chwile zdążyłem zdobyć AŻ 7 fragów zanim dostałem od admina który nie potrafi odrozróżnić gracza który używa słuchawek od chita prawdopodnie . Wrzuciłem ss'y dostałem unbana, po czym wchodzę na serwer napisałem grzecznie na u@Hello żeby się przywitać , po czym dostałem BEZOSTRZEZENIA BANA na 30 minut PKT 6 regulaminu , wypadało by raczej NOWEGO gracza (poinformowac zeby sie zapoznał z regulaminem serwera) ze na u@ tylko czity się zgłasza nie widze problemu by mi napisał raz , a nie od razu banowac albo przynajmniej kicknac . Nie pozdrawiam SmurfikCSL 🙂 chujowy admin moje zdanie . No moim skromnym zdaniem niewiele osób specjalnie wchodzi na stronę serwera żeby przeczytać regulamin . ////White. Ostrzeżenie słowne. Następnym razem użyj opcji edytuj. Link to post Share on other sites
 t0s^ Cs 1.6 3 Share Posted Wednesday at 05:22 PM A więc ostatnie zdanie mogles pominąć z racji kultury ale fakt jest taki że mogło być ostrzeżenia Link to post Share on other sites
 zenek marcyniuk 0 Share Posted Wednesday at 05:25 PM witam tez chcialem sie poskarżyć na tego admina dostalem od niego bana na zawsze a opis jest juz wyslany pozdrawiam Link to post Share on other sites
 CzaarnyMateusz 0 Author Share Posted Wednesday at 05:26 PM Fakt jest taki ze w emocji można napisac różne niekulturalne słowa np Chu... , kur.. itp . Wyrazilem poprostu nie zadowolenie z tego admina mam nadzieje ze cos z tym zrobicie Link to post Share on other sites
 KileRo 0 Share Posted Wednesday at 05:26 PM Jeśli mogę sie wypowiedzieć to też dodam swoje 2 grosze jestem raczej znany na serwerze duzo gram i raczej starzy admini wiedzą kim jestem dzisiaj natomiast ten admin dał mi bana za WH po 1 minucie gry jak go zabilem skane w dolnym trupie .Smieszne to troche jest co ten admin wyprawia i radze powiedzieć mu jak powinien wykonywać swoje obowiązki poprawnie. Link to post Share on other sites
 zenek marcyniuk 0 Share Posted Wednesday at 05:28 PM jak ktos chce to moze zobaczyc liste banow na tym serwerze i jest moment ze jest ze 20 banow pod rząd od tego admina Link to post Share on other sites
 t0s^ Cs 1.6 3 Share Posted Wednesday at 06:22 PM Wszystko zostało ogarniete przepraszam za problemy Link to post Share on other sites
 Michalo 39 Share Posted Wednesday at 07:11 PM Cytat "Fakt jest taki ze w emocji można napisac różne niekulturalne słowa np Chu... , kur.. itp ." W emocjach można napisać wiele rzeczy aczkolwiek wypadałoby się hamować. Niestety za obrazę admina otrzymujesz ostrzeżenie na forum. Cytat "Wyrazilem poprostu nie zadowolenie z tego admina mam nadzieje ze cos z tym zrobicie" Kulturalna skarga by wystarczyła aby wyrazić niezadowolenie z admina 🙂 I jak najbardziej coś z tym zrobimy admin zostanie odpowiednio ukarany. 1 godzinę temu, KileRo napisał: Jeśli mogę sie wypowiedzieć to też dodam swoje 2 grosze jestem raczej znany na serwerze duzo gram i raczej starzy admini wiedzą kim jestem dzisiaj natomiast ten admin dał mi bana za WH po 1 minucie gry jak go zabilem skane w dolnym trupie .Smieszne to troche jest co ten admin wyprawia i radze powiedzieć mu jak powinien wykonywać swoje obowiązki poprawnie. https://1shot4frags.pl/index.php?/topic/210-odbanowanyban-kiler/&tab=comments#comment-985 Zostałeś już odbanowany. Admin powinien rozpisać twoje demko ale @ Hot$Shotzrobił to za niego. Admin zostanie ukarany również za to. @ zenek marcyniukW twoim przypadku admin musi rozpisać demko. Po rozpisce jeśli ban był niesłuszny admin zostanie ukarany. No cóż mogę powiedzieć. Przepraszam graczy że zaistniała taka sytuacja zrobię wszystko co w mojej mocy aby to się już nie powtórzyło. Podsumowując skarga słuszna Admin zostanie ukarany Link to post Share on other sites
 Michalo 39 Share Posted Wednesday at 07:11 PM *** Wiadomość wygenerowana automatycznie *** *** Jeżeli się z tym nie zgadasz to zgłoś ten post! *** Link to post Share on other sites
Recommended Posts